Az Orosz nagyhatalmi politika elfogyott, de hol kapható mégis?

Az alábbi, szeptember 16-án bemutatott könyv, az Orosz nagyhatalmi politika 1905-2021 - elfogyott!
E-book változatban kapható volt ugyan már idén júniustól, de a keményborítós kötet augusztus második felében jelent meg, amit szeptember 16-án mutattunk be. November közepén jelezték nekem, akik a könyv iránt érdeklődtek, hogy nem tudnak hozzájutni Budapesten a könyvesboltokban, mert nincs.
Az e-book-os formátum 2143 forintért továbbra is kapható. A papír alapú, kemény borítós változat ára 4646 forint.
Kértünk utánrendelést és örülnénk neki, ha december 12-ig megjelenne, hogy azok, akik karácsonyi ajándéknak szánják, hozzá tudjanak jutni. Valószínű, hogy az új kiadás leghamarabb a Ludovika Könyvesboltban fog felbukkanni, hiszen a Ludovika Kiadó fogja terjeszteni is.

9453_borito.jpg
Gecse Gézának annyit sikerült elérnie, hogy a 4646 forintos áron a könyv a Püski Könyvesházban folyamatosan kapható legyen. Vagyis, ha valaki nem tudna sehol a városban vagy az országban hozzájutni, a 1013 Budapest, Krisztina körút 26. szám alatt de.10 és du.6 között meg tudja vásárolni!

3458_puski_kv_bolt_kivulrol.jpg
A falfirkától balra a második földszinti bejárat a Püski Könyvesház. A falfirka azóta kicserélődött, amióta ott öt éve a Nemzetpolitika - szorítóban című könyvet bemutattuk. Most Karikó Katalin néz a falról le ránk!

Aspektus