Összefoglaló az Orosz nagyhatalmi politika 1905-2021 c. könyv bemutatójáról és szeptemberi összefoglalóiról

03-gege_guly_3_a-konyvbemutato-es-vendegei.jpg
Érdekes módon ez alkalommal az MTI olyan munkatársat küldött a könyvbemutatóra, aki nem rontott el semmit sem, hanem a legjobb formáját hozta.
A leggyorsabban a Demokrata munkatársa tudta "megfejelni" azt, amit az MTI produkált. Van értelme elolvasni! Mutatjuk is! Íme:

De - nagyon sok más helyen és így a kormany.hu-n is megjelent:

Gulyás Gergely fotósai is kiváló teljesítményt nyújtottak, ami nem volt könnyű, mivel a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács termének is nagy hiányossága, hogy nincsenek összehangolva a reflektorok a kamerákkal, ezért a részt vevők a megvilágítás következtében a múmiákra hasonlítanak, ha fénykép készül róluk. A kivétel többnyire erősíti a szabályt. Hál'istennek születtek ilyen fotók is ez alkalommal! Mutatjuk ezeket is:
02-gege_guly_4_gulyasgergely-hatterben-a-szerzo-es-jeszenszkygeza.jpg

MTI-től független hírösszefoglaló is született a Felvidék.ma oldalán 2022. szeptember 18-án. Meddig terjednek az orosz birodalmi tendenciák? Avagy miként kell reagálnunk az orosz-ukrán háborúra? - címmel. Ezt is olvashatják itt! Íme:

01-gecse-geza-jeszenszy-geza-gulyas-gergely.jpg

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika TV-je 2022. szeptember 19-én külön is beszámolt a rendezvényről, amelyben interjút is elhelyezett Gecse Gézával. Íme:

Itt van az interjú külön is. Íme:

4903_viczaip.jpg
2022.szeptember 21-én a Moszkva Térben Viczai Péter írt összefoglalót:

220923_nke-hirek.jpg
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem híradásában 2022.szeptember 23-án  3,04 és 4,42 között a Ludovika TV hírösszefoglaló keretében is beszámolt a könyvbemutatóról. Íme:


Közben megszületett a bemutató podcastja is, amelyet 2022. szeptember 27-én adtunk közre.

220923_podcast.jpg

Ez azért is érdekes, hogy nem gondoltuk volna, hogy ennyire jó minőségben sikerül produkálni, hiszen a hangfelvétel a cikk-írás támogatására született meg, de sokkal jobbra sikeredett, mint az alábbi példa is mutatja! Ezért adtuk közre ilyen formában is. Íme:

A könyvbemutatótól független orosz-ukrán háborúval kapcsolatos érdemi beszámoló a Portfólió 2022.szeptember 27-i összefoglalójában olvasható:

Resperger István ezredes szeptember 27-i előadása, amelyről összefoglaló 2022. szeptember 28-án született, itt olvasható:

220928_foenix.jpg
A Főnix TV 2022.szeptember 28-i műsorában Blastik Ferenc kérdezte Gecse Gézát az Orosz nagyhatalmi politika 1905-2021 c. könyvéről. Itt nézhető meg:

Aspektus
Főmenü: